Reviews

Marleen is een hele fijne, rustige rij-instructeur bij wie ik ondanks m’n zenuwen voor het auto rijden ben geslaagd! Autorijles bij Marleen is een aanrader voor iedereen! Ontzettend bedankt voor de lessen😊

Groeten Myrthe.

Ik was de 3de in ons gezin die mocht lessen bij Marleen. Hele goede ervaring mee gehad. Heel fijn en rustig gingen de rijlessen met leuke gesprekken tussendoor.
Ze heeft mij heel goed voorbereid op het examen en zo zijn ik én mijn zussen allemaal in één keer geslaagd!

Groetjes Linde

Na lang uitstellen toch maar begonnen met autorijles omdat ik hem steeds harder nodig had. Heb veel last van faalangst, maar daar wist Marleen uitstekend mee om te gaan. Voelde me al snel prettig in de auto en ging met redelijk wat zelfvertrouwen het examen in. Bedankt voor het geduld, de duidelijke lessen en fijne gesprekken!

Groeten Niels.

Ik ben erg blij en tevreden met mijn keuze voor Autorijschool Marleen! Marleen is een zeer fijne, gezellige maar ook rustige instructrice die alles zeer duidelijk uitlegt. Ik voelde me erg op me gemak bij Marleen en ze ziet duidelijk in waar je nog aan kan werken en dit geeft ze dan ook op een fijne en opbouwende manier aan. Je kan met iedere vraag bij haar terecht en je kan er dan ook zeker van zijn dat je goed voorbereid het examen ingaat. Ik ben dan ook in één keer geslaagd dankzij Marleen!

Groetjes Samira

“Autorijschool Marleen is een hele goede rijschool om te leren rijden. Marleen legt alles duidelijk en rustig uit. Ik had alle rijlessen met veel plezier in de auto. Resultaat van de lessen is dat ik in 1x geslaagd ben, dus meer hoef ik niet te zeggen.”

Groetjes,
Aneta

Marleen is een prima instructrice. Ze legt alles rustig uit en als je het even bent vergeten, vindt ze het ook niet erg om het nog een keer uit te leggen. Daarnaast zorgt Marleen voor een fijne en gezellige lessfeer. Ze geeft je vertrouwen, waardoor het autorijden niet meer zo ingewikkeld lijkt.

Al met al ben ik blij dat ik bij Marleen heb mogen lessen. Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Autorijschool Marleen!

Groetjes, Linde

In 1 keer geslaagd!
De rijlessen bij Marleen waren heel goed. Ze legt alles rustig en op een prettige manier uit. Stap voor stap begeleidt ze je naar een goede controle over de auto en hoe je veilig de weg op kan. Daarnaast vond ik tijdens de lessen de sfeer goed, waarbij fouten maken mag, daarvoor zit Marleen naast je! 

Deze aanpak heb ik als erg prettig ervaren. Tot slot waren de lessen ook altijd gezellig 😉

Groetjes Margot

Autorijschool Marleen is een hele fijne rijschool. Marleen neemt de tijd voor je en merkt gauw op wat jij nodig hebt.

Als je iets niet begrijpt legt Marleen het nog een keer rustig uit en je krijgt de ruimte om zelf aan te geven of je nog iets extra wilt oefenen waar je moeite mee hebt. Daarnaast is de lesauto ook erg fijn om in te rijden. Ik raad autorijschool Marleen aan iedereen aan!

Groetjes Iris

Altijd fijne lessen gehad, met als resultaat dat ik in 1x ben geslaagd. Marleen legt alles rustig uit en stelt je op je gemak. In de auto heeft ze alle aandacht voor jou.

Ze doet geen andere dingen tussendoor, zoals je bij andere rijscholen wel hoort. En het was altijd erg gezellig!

Groetjes Marinka

Ik vond het leuke maar vooral ook fijne en duidelijke lessen. De sfeer was altijd gezellig onderweg!

Groet Daan

“Ik heb heel fijn leren rijden bij “Autorijschool Marleen”

Ze is heel flexibel betreffende het rooster, iets wat ik persoonlijk heel erg kon waarderen. Haar manier van lesgeven is heel ontspannen en je krijgt meteen feedback op je rijstijl. Daarnaast krijg je de vrijheid om zelf aan te geven waar nog eventuele oefening nodig is.

Al met al heeft Marleen een relaxte sfeer en krijg je direct resultaat, zowel tijdens de lessen als tijdens het examen“

Jasper

In het begin was ik onzeker en vond het autorijden eigenlijk niet eens zo leuk. Dat veranderde gelukkig snel. Marleen heeft de onzekerheid bij mij snel weggenomen en haar manier van lesgeven spreekt me aan.

Robin

Met veel plezier gelest en… binnen een jaar mijn rijbewijs. Marleen is rustig, direct in haar lessen en geeft vertrouwen. De lesauto was lekker nieuw en alles zat er op en aan.

Danielle

Marleen heeft veel kennis en ervaring en dat merk je tijdens de rijlessen. Ze is streng als het moet, maar ook eerlijk en vertel duidelijk en direct wat je fout doet. Ze besteedt veel aandacht aan jou als persoon en weet je te motiveren. 

Marc

Ik vind dit een fijne rijschool. Marleen is geduldig en legt alles rustig en duidelijk uit. Waar ik in het begin nog wat onzeker was, heeft ze ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen in mezelf heb gekregen tijdens het autorijden. Verder heerst er een leuke sfeer in de auto!

Groetjes Isa

In 1 keer geslaagd! 
Marleen is een aardige en goede rijinstructrice! Ze leert je het rijden met geduld en is altijd in om een praatje te maken. Ik ben hartstikke blij dat ik bij haar heb mogen lessen!

Groetjes Esmée