Reviews

In 1 keer geslaagd!
De rijlessen bij Marleen waren heel goed. Ze legt alles rustig en op een prettige manier uit. Stap voor stap begeleidt ze je naar een goede controle over de auto en hoe je veilig de weg op kan. Daarnaast vond ik tijdens de lessen de sfeer goed, waarbij fouten maken mag, daarvoor zit Marleen naast je! 

Deze aanpak heb ik als erg prettig ervaren. Tot slot waren de lessen ook altijd gezellig 😉

Groetjes Margot

Autorijschool Marleen is een hele fijne rijschool. Marleen neemt de tijd voor je en merkt gauw op wat jij nodig hebt.

Als je iets niet begrijpt legt Marleen het nog een keer rustig uit en je krijgt de ruimte om zelf aan te geven of je nog iets extra wilt oefenen waar je moeite mee hebt. Daarnaast is de lesauto ook erg fijn om in te rijden. Ik raad autorijschool Marleen aan iedereen aan!

Groetjes Iris

In het begin was ik onzeker en vond het autorijden eigenlijk niet eens zo leuk. Dat veranderde gelukkig snel. Marleen heeft de onzekerheid bij mij snel weggenomen en haar manier van lesgeven spreekt me aan.

Robin

Met veel plezier gelest en… binnen een jaar mijn rijbewijs. Marleen is rustig, direct in haar lessen en geeft vertrouwen. De lesauto was lekker nieuw en alles zat er op en aan.

Danielle

Marleen heeft veel kennis en ervaring en dat merk je tijdens de rijlessen. Ze is streng als het moet, maar ook eerlijk en vertel duidelijk en direct wat je fout doet. Ze besteedt veel aandacht aan jou als persoon en weet je te motiveren. 

Marc

Ik vind dit een fijne rijschool. Marleen is geduldig en legt alles rustig en duidelijk uit. Waar ik in het begin nog wat onzeker was, heeft ze ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen in mezelf heb gekregen tijdens het autorijden. Verder heerst er een leuke sfeer in de auto!

Groetjes Isa

In 1 keer geslaagd! 
Marleen is een aardige en goede rijinstructrice! Ze leert je het rijden met geduld en is altijd in om een praatje te maken. Ik ben hartstikke blij dat ik bij haar heb mogen lessen!

Groetjes Esmée